BENEFICIS DEL PROGRAMAFacilitar un espai a on poder elaborar la experiència de la gestació acompanyats durant tot el procés per una llevadora i altres parelles.

Fa falta un temps per “créixer”,per “pensar ”i per“sentir” tot fent-li un lloc en la vostre vida i també en el “cor”, i així despertar la vostre maternitat – paternitat. Compartir dubtes i coneixements us ajudarà a decidir com viure millor la experiència i us prepararà també pel part i per la vida amb un fill/a. El pare també col•labora amb els exercicis realitzats a la piscina. Això facilita la seva participació en tot el procés del embaràs, sentint-se més unit a la seva parella i fill/a. L’aigua facilita la relació entre la parella. Apareix el joc i la complicitat, enllaçant amb un treball corporal específicament dissenyat pels tres.

BENEFICIS DEL TREBALL CORPORAL A L’ AIGUA

La musculatura treballa dins el medi aquàtic de una manera global i harmònica, degut a la ingravidesa ,la flotació i el moviment en l’aigua s’eviten lesions en les embarassades. Facilita l’elasticitat pèlvica, redueix la tensió sobre les articulacions. Es treballen els músculs que intervenen en l’embaràs i faciliten els moviments del part. Es practiquen tècniques de respiració conscient que ajuden a ampliar la capacitat respiratòria. L’ aigua, amb contacte amb el cos en moviment, produeix un Micro massatge que afavoreix la circulació de retorn. La relaxació i la vinculació amb la criatura per néixer es veu afavorida en el medi aquàtic. El treball de part, respiracions i "espoderaments" es poden practicar des de el primer dia del curs.Aquamater Barcelona