Aquest és un espai on t'oferim que trobis cursos per aprendre a través del gaudir i l'experiència.
Facilitar recursos per ajudar a connectar amb un mateix, amb la parella , els fills , els avis, etc. Creiem que la família , és la base per a un creixement autònom i harmònic de tot ésser humà.

És en líquid amniòtic on es desenvolupa la gestació de l'ésser humà un mitjà líquid. Aquamater utilitza l'aigua doncs té relació amb el mateix origen de la vida, a més de les seves diverses propietats terapèutiques . L'aigua és el gran marc i, la parella i el nadó els seus protagonistas. La tècnica Aquamater aposta per fomentar una interconnexió a tres, afavorint el vincle mare , pare i fill .

"No hi ha res que doni a un nen fonaments tan sòlids com l'experiència de sentir-se ja des de l'úter estimat i desitjat" Thomas Verny (El vincle afectiu amb el nen que ha de néixer).
L'any 1996, Maria Àngels Santandreu juntament amb la seva companya Rosa Sans, desprès de formar-se a França dissenyen el seu propi mètode de formació per llevadores. Imparteixen cursos per Catalunya i en diverses ciutats de l'Estat Espanyol. A partir d'aquest moment, l'ICS (Institut Català de la Salut) reconeix aquesta formació d'interès sanitari i la inclou en la formació i activitats de la llevadora . El 2002 la M.A. Santandreu decideix fer un pas més i crea la tècnica Aquamater per parelles. El 2014 neix Aquamater Associació.